Уже мама: Василіса Фролова народила первістка і розсекретила його ім'я (фото)

Василіса Фролова стала мамою

Українська телеведуча, модель і актриса Василіса Фролова вперше стала та розсекретила ім'я свого малюка, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Facebook вона опублікувала відповідне фото, позначивши на ньому також українського продюсера Дмитра Котеленця. На знімку малюк лежить в ліжечку, а його маленькі ручки тримають тато і мама (кадр можна подивитися нижче). "Родіон", – підписала публікацію щаслива мама.

Колеги і близькі друзі вітають знаменитість з радісною подією і бажають, щоб син ріс щасливим і радував своїх батьків.

"Це неймовірне щастя! Вітаю", "Вітаю! Малюкові здоров'я, а батькам спокійних ночей і легкої адаптації", "Найкращий подарунок на 8 березня!", "Ура! Щастя і здоров'я всій родині!", "Чудова подія! Здоров'я тобі та твоєму малюкові"," Здоров'я весняному малюкові! І мамі! ".

Відзначимо, що кілька днів тому телеведуча поскаржилася на те, що на 41 тижні вагітності у неї був поганий сон, тому вона найчастіше спала вдень.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...