Уже не "холостячка" Мішина заінтригувала відповіддю на питання про свою "вагітність"

Українська актриса, головна героїня реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина під час зйомок майбутнього шоу "Ліпсінк батл" на телеканалі "1+1" заявила, що незабаром шанувальники дізнаються - вагітна вона чи ні, передають Патріоти України.

Як виявилося, багатьох людей цікавить це питання. Тому ведучий проєкту Потап (Олексій Потапенко) вирішив особисто запитати про це у знаменитості.

Так, Мішина, відповідаючи на питання Потапа, чи не вагітна вона, заінтригувала фанатів. Актриса розповіла, що зовсім скоро вона покаже фотосесію, в якій буде розкрито всі карти. Зазначимо, що брати участь у шоу вирішив і коханий Мішиної Олександр Еллерт.

Нагадаємо, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з'їхалися на третій день після закінчення шоу "Холостячка". Разом із ними живе 8-річний син актриси Платон.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...