Уже не перший "подвиг": На Київщині підліток викрав вантажівку (фото)

Правоохоронці затримали в Київській області 15-річного підлітка, який разом з 11-річним другом проник на приватну територію і викрав тягач МАN. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Зазначається, що це вже третій випадок, коли хлопець викрадав транспортний засіб. "На рахунку 15-річного вихованця центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Макарівському районі це вже третій скоєний ним злочин. "Спеціалізація" – незаконне заволодіння автомобілем і мотоциклом. Цього разу – вантажівка", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хлопець зі своїм товаришем, якому 11 років, втекли з центру близько другої години ночі. Щоб далеко не йти пішки, він через щілину проник на приватну територію, що охороняється, звідки викрав вантажний тягач МАN. Пошук був простий – де були відкриті двері і ключі в замку запалювання.

Удвох вони подорожували полями району не довго, поки не застрягли в багнюці колесами. Потім, не дуже засмутившись, вони пішли в сусіднє село в магазин зігрітися.

"Там старшого хлопця, який вже для місцевих жителів став "відомим втікачем", впізнала пильна продавчиня. Вона запропонувала дітям чай і печиво, а в цей час викликала ювенальну поліцію. Притримала бешкетників, поки не приїхали правоохоронці. Уже там неповнолітній юнак зізнався у викраденні вантажівки і дістав з кишені ключі від цього авто", – повідомили в поліції.

Молодшого втікача ювенальні поліцейські повернули в виховний заклад. А старшого поліція затримала і він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Вантажівку МАN працівники поліції повернули власнику, відсутність якої він вже виявив і з відповідною заявою звернувся в поліцію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Неповнолітньому викрадачеві загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років з конфіскацією майна. Йому оголошено підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...