Уже не вперше б'є жінок: Скандал з закарпатським майором отримав продовження

Працівник Закарпатського обласного військкомату майор Костянтин Варі, який напередодні накинувся на подружжя в Ужгороді з кулаками, уже не вперше б'є жінок, передають Патріоти України.

Знайомі Варі стверджують, що подібні інциденти траплялися з ним і раніше. Водночас сусіди розповіли журналістам, що чоловік регулярно зловживав алкоголем та, схоже, живе сам, йдеться у сюжеті ТСН.

"А коли (був) п'яний, то у нього "рейка" чи "планка"... щось у нього падає - і все", - висловився журналістці один з тамтешніх мешканців про Варі.

У Закарпатському місцевому центрі комплектування кажуть, що Костянтин Варі працює у них близько трьох років, раніше воював в АТО. Про проблеми з алкоголем, запевняють у військкоматі, не знали, але вже проводять службове розслідування, вирішується питання щодо його звільнення.

"Це є ганебно, такого раніше не відбувалося. Це перший випадок у його службовій кар'єрі. Але якщо даний факт підтвердиться, він понесе суворе покарання", - відповів керівник прес-служби Закарпатського ОТЦК Андрій Акімов.

У поліції, своєю чергою, уточнили, що проти Варі відкрито провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає штраф або виправні роботи.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...