Уже проходить останні тестування: У Міноборони анонсували швидкий запуск єБронювання

У Міноборони анонсували швидкий запуск єБронювання. Послуга вже проходить останні тестування, передають Патріоти України.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону. Вона додала, що найближчим часом послуга стане доступною для підприємств.

"Разом з нашими партнерами, а саме з Міністерством цифрової трансформації, з Міністерством економіки і Пенсійним фондом України, ми працюємо над бронюванням онлайн, над єБронюванням. Ми будемо найближчим часом запускати повноцінну послугу, зараз вона тестується, вже є кілька сотень успішних бронювань", – зазначила Черногоренко.

"Передусім ми зможемо запустити повноцінно цю послугу для наших підприємств, компаній, щоб можна було не витрачати час на черги, а робити те, що мають робити підприємства – зміцнювати наш ВВП", – розповіла Черногоренко.

Українських водіїв можуть штрафувати на 34 тис.: Ось за що каратимуть

середа, 18 вересень 2024, 17:56

В Україні планують ввести нові штрафи для водіїв, які використовують транспортні засоби, що створюють надмірний шум. Відповідно до законопроєкту №9564, за порушення шумових норм водіям загрожують значні штрафи, які можуть досягати 34 000 гривень, перед...

Українцям обіцяють індексацію пенсій у 2025 році: Ось на скільки підвищать виплати

середа, 18 вересень 2024, 17:42

У проекті Держбюджету на 2025 рік не планується підвищення мінімальної зарплати (вона залишиться на рівні 8 тисяч гривень), а також середнього прожиткового мінімуму (різні для різних категорій) та мінімальної пенсії (2 361 грн), проте індексація пенсій...