
"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
Блогерка Анастасія Кускевіч, яка у соцмережах висловлювала образи на військових та жителів заходу України, повідомила про те, що покинула Львів. Дівчина заявила, що її "вигнали" з міста. Про це вона повідомила у своєму Tik-Tok, передають Патріоти Украї...
31 жовтня помер Мирон Спольський – голова Світового Пласту. Про це повідомила пресслужба Пласту, передають Патріоти України. "Світла, мудра й віддана Пласту людина, яка своєю працею об’єднувала пластунів по всьому світу. Висловлюємо щирі співчуття друж...