"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
У Грузії поширюється смертельне захворювання бджіл, від якого може загинути до 50% цих літаючих комах. Причиною стало смертельне захворювання медоносних бджіл - тропілелапсоз. Про це на пресконференції повідомив голова Союзу бджолярів Грузії Михайло Те...
В одному з районів Києва дівчина застрягла в дивані своєї квартири. Вона розкладала диван у квартирі та затиснула палець у підіймальному механізмі. Про це 6 квітня повідомило видання "Вечірній Київ", передають Патріоти України. Сам інцидент трапився 4 ...