
"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
Останній робочий день тижня буде в Україні теплим і по-осінньому картинно красивим. Україна перебуває під впливом антициклону, а це означає, що опадів не передбачається, розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. 7 листопада, як...
Один з водіїв кортежу американської акторки та амбасадорки доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліни Джолі, якого забрали представники Миколаївського ТЦК і СП 5 листопада, виявився 33-річним тренером з бойового самбо з Кропивницького Дмитром, а також волонтером, пе...