"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
Українські податківці у цьому році вже провели тисячі перевірок, за результатами яких було донараховано майже 700 млн грн штрафів. Найпоширенішими порушеннями були невидача фіскального чека, неналежне оформлення трудових відносин з найманими особами, в...
Внаслідок російського удару по будинку у Луцьку під завалами загинула молода пара. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на соціальні мережі. Відомо, що молода пара, Микола та Іванна, жила на восьмому поверсі будинку, де був приліт. Вони н...