
"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
Ввечері у суботу, 20 грудня, російські війська завдали авіаудару по Ізюму Харківської області, скинувши чотири КАБи. Внаслідок обстрілу загинули двоє людей. Про це повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Керівник МВА Сергій ...
Польські «мисливці за головами» з Департаменту пошуку та ідентифікації поліції заарештували 32-річного громадянина України в місті Катовіце. Він тікав від правосуддя за викрадення, пограбування та шантаж молодої жінки. Українець професійно переховувавс...