"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
У Покровську Донецької області жінка на дев’ятому місяці вагітності намагалася самотужки евакуюватися на велосипеді. Її помітили українські військові, які допомогли дістатися безпечного місця. Про це у четвер, 18 вересня, повідомила 25 окрема повітряно...
Поліція Ірландії, яка намагалася дізнатись долю хлопчика, що зник чотири роки тому, але був зареєстрований владою як зниклий лише місяць тому, знайшла його останки на півночі Дубліна. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. Поліція ...