"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
Вранці 17 серпня на сході Індонезії в окрузі Посо (Центральний Сулавесі) стався землетрус магнітудою 5,8 – наразі відомо про 32 постраждалих. Про це інформує місцеве видання Detik News, передають Патріоти України. Ці дані базуються на результатах швидк...
У Львівськй області оштрафували 28-річного чоловіка, який вдруге за декілька місяців посадив за кермо свою малолітню доньку. Про це стало відомо з постанови Пустомитівського районного суду, передають Патріоти України. . Ввечері 26 червня у Пустомитах ...