"Відкриття цього підприємства знаменує собою величезний крок на шляху до виходу Future Meat Technologies на ринок і є важливим фактором, що дозволяє вивести нашу продукцію на полиці до 2022 року", – сказав генеральний директор Ром КшукУ компанії запевнили, що зможуть виготовляти м'ясо в 20 разів швидше, ніж традиційне тваринництво.
Очікується, що виробничий процес компанії призведе до скорочення викидів парникових газів на 80% і використання на 99% менше землі і на 96% менше прісної води, чим під час традиційного виробництва м'яса."Наша мета – зробити культивоване м'ясо доступним для всіх, водночас гарантуючи, що ми виробляємо смачні, здорові й екологічно безпечні продукти, допомагаючи забезпечити майбутнє прийдешніх поколінь", – відзначили в компанії. Очікується, що продукція надійде на полиці в США до 2022 року.
18 січня до поліції надійшла заява від 30-річної жінки про встановлення місцезнаходження її цивільного чоловіка 1983 року народження. Зі слів заявниці, він перестав виходити з нею на зв'язок з 16 січня, тому що його забрали співробітники ТЦК. У своєму ...
В Іспанії «обвалився» гірськолижний підйомник, внаслідок чого десятки людей отримали поранення. Наразі відомо про щонайменше 30 постраждалих. Про це пише Sky News, передають Патріоти України. Інцидент стався на крісельному підйомнику на гірськолижному ...