"Уже виразно чути запах сірки": Донетчани в соцмережі прогнозують техногенну катастрофу (фото)

Те, що відбувається небезпечно для місцевого населення, а терористична «влада» нічого не робить.

Жителі непідконтрольного Україні Донецька повідомляють, що на породному відвалі шахти 5-6 виразно чути запах сірки, що ймовірно, свідчить про відновлення окислення породи і горіння, передає donpress, інформують Патріоти України.

Очевидці публікують знімки і відзначають, що те, що відбувається небезпечно для місцевого населення, а «влада» нічого не робить для вирішення даної проблеми:

«Выезжаю сегодня на отвал ш. 5−6 (конечная 9-ки трамвая) Всего… порядка гектара насаждений пока, и на … территории уже явственно слышен запах серы (возобновляется окисление породы и возможно горение) К центру города у нас подкралась техногенная катастрофа?»

«Вода намыла сульфаты и чистую серу»

«Пока им 500 кубометров отвала не приплывет, ничего не изменится»

«Снесено и засыпано то, что ранее делалось для рекультивации».


Джерело: Donpress

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...