Узяли тільки черевики: Під Кривим Рогом зарізали таксиста

Таксисти розповідають, що нападають на них біля селища Авангард вже не вперше.

У селищі Авангард під Кривим Рогом пасажири напали на таксиста і зарізали його. Йому нанесли щонайменше три ножові поранення та перерізали горло, повідомляють Патріоти України.

За попередньою інформацією, в автомобілі, крім самого загиблого, було ще двоє людей. Нападники не взяли ані грошей, ані гаджетів. З місця злочину зникли тільки черевики вбитого.

Поліцейським вдалося затримати нападника. Ним виявився 38-річний чоловік. Свій вчинок пояснює тим, що не було чим розрахуватися за поїздку. Підозрюваного взяли під варту. Йому загрожує позбавлення волі терміном на 15 років.

Самі таксисти розповідають, що нападають на них біля селища вже не вперше. За словами одного з водіїв, його також намагалися задушити, але йому вдалося врятуватися.

Джерело: Факти.ICTV

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...