У 1,5-мільйонному місті Уралу спалахнула велика пожежа, місцеві повідомляють про сильні вибухи (фото, відео)

У ніч на 12 липня на території Російської Федерації, у місті Єкатеринбург, сталася масштабна пожежа. Про це повідомила пресслужба Міністерства надзвичайних ситуацій Росії в Telegram.

У відомстві заявили, що загорілися два автомобілі, дерев'яні піддони та будівельні побутівки на площі 1300 квадратних метрів.

"Вогнеборці вживають усіх заходів для якнайшвидшої локалізації загоряння. До гасіння залучено 50 осіб та 20 одиниць техніки. За попередньою інформацією, постраждалих немає", — ідеться в публікації.

Пізніше в МНС додали, що о 02:17 за московським часом пожежу було локалізовано на площі 1500 квадратних метрів.

За даними російського видання E1.RU, загоряння сталося на складах біля СНТ "Енергетик-3". Місцеві жителі повідомили журналістам про вибухи в районі населеного пункту Сині Камені.

"Пожежа страшна. Величезна заграва, чорний дим, чути звуки вибухів. Перебуваю недалеко від Метеогорки, з вікна видно цю пожежу, і звуки вибухів дедалі сильніші", — повідомив очевидець.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...