У 2016 російські зайди вбили одного сина, 4 дні тому - другого: Фото батька загиблих героїв ЗСУ зворушило українців

З початку квітня на Донбасі загинуло 10 українських воїнів, серед яких і Олексій Мамчій... Велике горе в родині Мамчіїв. Адже це друга втрата у війни з клятою державою-агресором.

Коли батьки ховають дітей — це справжня трагедія, так просто не має бути.
Складно собі уявити почуття рідних, які втратили дитину через те, що якісь покидьки вирішили погратися у реставраторів імперії й прийшли зі своїми божевільними ідеями «русского міра» до тебе додому під звуки танкових гусениць та вибухи «Градів».
На фото батько двох українських героїв, чернівчанин Юрій Мамчій. Він прийшов на могилу до свого сина Станіслава, якого російські окупанти вбили у 2016 році поблизу Авдіївки. 4 дні тому ворожий обстріл забрав життя другого його сина — Олексія.
Немає жодних слів, які здатні це описати — є лише невимовний біль, який ніколи не вщухне…
Від початку квітня ще 9 українських воїнів загинули у боротьбі за свободу та незалежність України. Ми схиляємо голови перед їхнім подвигом.
Вічна слава вам, наші герої! Ми ніколи не забудемо і не пробачимо!

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...