У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном

Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком.

Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, з якою був у шлюбі 15 років, закрутив новий роман. Його дівчиною стала на 11 років молодша Ірина. У пари дев'ять місяців тому народився син, якого назвали Володимиром. Як зізнається нардеп, їхні стосунки зав'язалися просто під час того, як його ексдружина з їхніми дітьми виїхала за кордон під час війни.

"Четвертий син, Володимир. Зараз йому буде дев'ять місяців. У мене нові стосунки більше року. Стосунки почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я той вчинок (переїзд за кордон дружини з дітьми – прим. ред.) сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Цивільну дружину звати Ірина. На 11 років молодша. Наразі я закоханий і щасливий, попри суди й тиски. Мабуть, я був винен у тому, що я її (колишню дружину – прим. ред.) відпустив за кордон. Потрібно було б наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в тому не було потреби. Вона вперлася, бо її мама про все домовилася в Празі. І тоді пішов цей розкол. Була злість. Вона мене не послухала. Вона зробила так, як мама їй сказала", – розповів Вірастюк в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Василь Вірастюк з ексдружиною Інною / © facebook.com/vasyl.virastyuk

Окрім того, стронгмен зізнається, що на заваді щасливого подружнього життя з Інною стали різні погляди на виховання дітей.

"На чому ми не зійшлися – різні погляди на виховання дітей. Я завжди стояв на тому, що з дітьми потрібно спілкуватися. Якщо є конфлікт, то завжди треба вислухати й дізнатися дві сторони. Тому я завжди розмовляв. А моя дружина без компромісів. Її підхід – "витягнула шаблюку й рубай, не розбираючись". Зайшло їй у вуха і все, жодного фактичного аналізу. А аналізуємо завжди, коли приїжджає тато або в дорозі тато примирює обидві сторони. Бо так, щоб була "заруба", то такого не було. Все відбувалося довкола виховання дітей", – пояснив нардеп.

Василь Вірастюк з родиною / © facebook.com/vasyl.virastyuk

Наразі ексдружина знаменитості вже тривалий час проживає з дітьми в Україні в його квартирі в Києві. Цікаво, що пара досі перетинається в спільній квартирі, придбаній Василем ще в першому шлюбі.

"Я приїжджаю на роботу у свою квартиру в Києві. Це є моя квартира, на яку вона не може претендувати, бо вона була набута ще під час першого мого шлюбу. Проте вона не хоче звідти з'їжджати. А я не маю змоги десь щось орендувати, щоб проживати в Києві. Тому я приїжджаю до себе в квартиру, де є мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті. У нас чотири кімнати, 120 квадратів. Ми перетинаємося", – додав знаменитість.

Зазначимо, Василь Вірастюк був у шлюбі з другою дружиною близько 15 років. Втім, подружжя досі перебуває в статусі одружених і не може розлучитися через труднощі в суді, пов'язані з воєнним станом. Пара виховує двох спільних дітей: 16-річного Олега й 8-річного Сашка. Окрім того, Василь має 20-річного сина Адама від першого шлюбу, який проживає окремо від усієї родини.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...