В аеропорту "Бориспіль" затримали донеччанина, який збирався пронести гранату на літак

Навіщо чоловік вирішив прихопити із собою на відпочинок такий небезпечний "сувенір" - поки що невідомо.

Працівники служби безпеки аеропорту "Бориспіль" в одному з багажів на літак рейсу "Київ - Хургада" виявили гранату. Про це 30 листопада повідомляє поліція Київської області, передають Патріоти України.

Працівники служби безпеки повідомили про знахідку правоохоронців, які своєю чергою вилучили гранату Ф-1 та запал до неї. Також встановили, що власником багажу, де був вибуховий пристрій є 36-річний житель Донецька. Чоловіка затримано.
"За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють шляхи походження та мету зберігання гранати", - йдеться в повідомленні.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...