В аеропорту паніка: ​У московському "Шереметьєво" авіакатастрофа новітнього російського Superjet-100, велика пожежа, жертви (відео 16+)

Трагедія сталася через технічну несправність рейсового авіалайнера. Вже неодноразово поступали тривожні сигнали про недоведеність проекту до "розуму" і низьку надійність цих розпіарених машин.

Мінімум 10 пасажирів рейсу Москва-Мурманськ стали жертвами авіакатастрофиПасажирський літак здійснив аварійну посадку в московському аеропорту «Шереметьєво». Лайнер не зміг приземлитися з першого разу, з другої спроби вдарився шасі, а потім носом об смугу і загорівся. Про це повідомило російському «Інтерфаксу» в неділю інформоване джерело, зазначають Патріоти України.

«Літак Superjet-100, імовірно, виконував рейс з Москви до Мурманська, повернувся в «Шереметьєво» через пожежу на борту і здійснив жорстку посадку», - сказав співрозмовник.

Як уточнило джерело, літак подав сигнал лиха після вильоту і став заходити на вимушену посадку. Лайнер не зміг приземлитися з першого разу, з другої спроби вдарився шасі, а потім носом об смугу і загорівся.

Проводиться евакуація по надувних трапах 73 пасажирів і екіпажу літака, повідомив співрозмовник. Мінімум 10 пасажирів рейсу Москва-Мурманськ стали жертвами авіакатастрофи в Шереметьєво. Рятуючи людей, загинула стюардеса. Повідомив Телеграм-канал 112, посилаючись на свої джерела.

Агентство Москва також пише про десяток загиблих, посилаючись на джерело в екстрених службах. "За попередніми даними, в результаті аварійної посадки пасажирського літака і послідуючого горіння борту загинули 10 осіб".
Причиною пожежі на борту пасажирського літака Sukhoi Superjet 100 в аеропорту "Шереметьєво", за попередніми даними, стала несправність в електрообладнанні, повідомило РІА Новини джерело в екстрених службах регіону. "Попередньо при зльоті літака сполученням Москва-Мурманськ сталося загоряння електропроводки на борту повітряного судна", - сказав співрозмовник агентства.
SSJ-100 повністю охоплений вогнем. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на столичні екстрені служби. "Літак горить по всій площі. Люди вистрибували на ходу", - сказало джерело.

В соцмережах були опубліковані очевидцями кадри з аеропорту «Шереметьєво», на яких видно, що відбувається гасіння літака. Хвіст повітряного судна охоплений полум'ям, від нього піднімається стовп чорного диму.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...