В аеропорту зустрічала зіркова спортсменка: Ірина Білик із молодшим сином приїхала до США (фото)

Співачка Ірина Білик разом із молодшим сином, восьмирічним Табрізом, прилетіла до США. В аеропорту артистку зустріла Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, передають Патріоти України.

18 серпня Білик виступить у Gas South Theater в Атланті, де вже багато років мешкає Подкопаєва з чоловіком, бізнесменом Ігорем Дубінським і дітьми, сином Вадимом і доньками Кароліною та Евеліною (дочка гімнастки від Дубінського).

Подкопаєва опублікувала фото з Білик у Stories. «Наша зірка вже приїхала, і Атланта засвітилася новими яскравими фарбами. Не пропустіть цей незабутній вечір», — підписала кадр спортсменка. День Незалежності України співачка також відсвяткує у США, на великому благодійному концерті.


"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...