В Албанії прямо під час матчу помер футболіст, яким цікавилися "Шахтар" і "Зоря" (відео)

Трагічний інцидент стався під час матчу 13-го туру чемпіонату Албанії з футболу між командами "Егнатія" та "Партизані". Нападник господарів Рафаель Двамена помер внаслідок серцевого нападу, повідомляють Патріоти України.

На 23-й хвилині поєдинку ганський форвард раптово впав на газон і знепритомнів. Футболісти обох команд та лікарі моментально побігли до 28-річного гравця.

Медперсонал спробував надати Рафаелю невідкладну допомогу, після чого його забрали з поля. Дорогою до лікарні футболіст помер. Як повідомляють албанські ЗМІ, лікарі діагностували, що у гравця на полі зупинилося серце.

Варто зазначити, що 2021-го у нападника вже зупинялося серце під час матчу Кубка Австрії, коли він виступав за клуб "Блау-Вайс Лінц". Однак тоді ганцю врятував життя імплантований дефібрилятор, який було встановлено роком раніше через серйозні проблеми гравця зі здоров'ям.

Згодом Двамена розповів в інтерв'ю, що інцидент стався внаслідок неправильної роботи дефібрилятора, тому минулого року він вирішив видалити пристрій і продовжив грати у футбол без нього. "У мене більше немає довіри до цієї технології. Весь ризик беру на себе, якщо щось трапиться – це буде моя вина", – заявляв Рафаель.

Упродовж своєї кар'єри Двамена виступав за "Аустрію", "Цюрих", "Леванте" та інші команди. У серпні 2022 року ганський футболіст був на перегляді у луганській "Зорі", а 2018-го інтерес до нього проявляв донецький "Шахтар", однак трансфер форварда до України так і не відбувся.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...