В Анапі та Геленджику води вже по пояс: У містах включили сирени, йде евакуація (відео)

У неділю, 15 серпня, в результаті рясних дощів затопило такі популярні російські курорти як Геленджик і Анапа. Людей евакуюють. Про це повідомляє МНС Росії, передають Патріоти України.

За даними відомства, підтоплено 24 населених пункти, було евакуйовано 1 531 особу, з них 991 дитина. "У містах Анапа, Кримськ і Темрюк працюють оперативні групи, аеромобільна угруповання і зведений загін Головного управління, застосовується розрахунок безпілотних літальних систем, організовано роботу оперативного штабу Головного управління", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Геленджику людей попередили про можливу НС, включили сирени. Водночас, в Анапі води вже по пояс, місцями навіть глибше. "Людей евакуюють МНС і волонтери, але човнів на всіх не вистачає: деяким доводиться самостійно вибиратися з постраждалих будинків. Також через зливи знову затопило дороги: на федеральній трасі "Новоросійськ - Керч" - гігантський затор. В місцевих аеропортах теж стовпотворіння - вже другий день туристи намагаються вилетіти з Анапи", - пишуть у Telegram-каналі Readovka.

Російське МНС попереджає, що шквал і рясні опади будуть і 16 серпня у східних і південно-східних районах краю.


Бабине літо ще не починалось: Синоптик пояснив, коли насправді буде осіння погода в Україні

неділя, 8 вересень 2024, 12:45

Попри те, що на календарі - вересень, в Україні досі триває метеорологічне літо. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок, передають Патріоти України. За словами експерта, метеорологічне...

Під завалами можуть бути люди: У Києві стався вибух на підприємстві, двоє загиблих

неділя, 8 вересень 2024, 11:30

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києва частково зруйнована двоповерхова будівля, загинули двоє людей, передають Патріоти України. іКличко уточнив, що вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Частково ...