В Англії вболівальники на руках спустили з трибуни хлопчика з українським прапором, щоб Зінченко подарував йому футболку (відео)

Український захисник лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко відзначився зворушливим вчинком у фіналі товариського турніру Кубок Емірейтс, передають Патріоти України.

Поєдинок проти іспанської "Севільї" відбувся у Лондоні на стадіоні Емірейтс та завершився перемогою канонірів з рахунком 6:0. Зінченко вийшов у стартовому складі та відіграв 79 хвилин. Потім був замінений на Седріка Суареша.

Після гри український футболіст побачив на трибунах хлопчика з українським прапором, підійшов до глядачів та попросив їх спустити хлопця донизу. Уболівальники на руках перенесли юного фаната, щоб наш співвітчизник міг подарувати йому футболку.

Нагадаємо, що 22 липня Зінченко офіційно перейшов у лондонський "Арсенал". 25-річний лідер збірної України залишив "Манчестер Сіті", де він провів останні шість років.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...