"В армії за тебе часто вирішують інші люди": Ексфронтмен гурту "Тартак" Положинський, котрий вже два роки як приєднався до війська, переніс дві операції. Тепер його змусили змінити рід діяльності

Ексфронтмен гурту "Тартак", а від початку повномасшатбної війни воїн ЗСУ Олександр Положинський розповів про операції, які переніс днями. На сторінці у Facebook захисник поділився, що цього тижня зробив дві операції з корекції зору:

"Цього тижня я зробив дві операції. Операції минули чудово, виявилися й близько не такими страшними, якими здавалися до того. Тепер маю витримати доволі тривалий післяопераційний період стриманості та обережності", - поділився Положинський.

Олександр Положинський / © facebook.com/sashko.polozhinsky

Також він зазначив, що з 1 квітня вестиме радіопрограму. Захисник зізнався, що це було не його рішення, втім "в армії за тебе часто вирішують інші люди":

"Від понеділка 1-го квітня стартує моя програма на Армія ФМ. Це не був мій власний вибір, але в армії, на жаль, за тебе часто вирішують інші люди. Але раз наказали, максимально намагатимусь зробити її цікавою та змістовною", - повідомив музикант.

Сашко Положинський / © facebook.com/sashko.polozhinsky

Положинський попросив шанувальників його підтримати і надати фідбек про програму:

"Сподіваюся на вашу підтримку та взаємодію у створенні цієї програми - дуже буде потрібен зворотній звʼязок. За задумом, програма виходитиме ввечері о 20:00, з понеділка по пʼятницю включно, триватиме дві години", - зазначив Положинський.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...