В Авдіївці окупанти вбили 30-річну працівницю центру соцобслуговування, сиротою залишилась її трирічна донька

16 травня рашисти безжалісно вбили чергову невинну жертву своїх загарбницьких амбіцій: в результаті ворожого обстрілу в Авдіївці на Донеччині загинула 30-річна працівниця територіального центру соціального обслуговування населення Лідія Литвиненко. Вона працювала перукарем. Трирічна донька загиблої залишилась сиротою. Про це повідомив голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш, передають Патріоти України.

«Наступного дня місцеві поліцейські вивезли дівчинку разом з бабусею у більш безпечне місце — до родичів на Дніпропетровщину. Щиро дякую правоохоронцям за допомогу в евакуації цих людей, які втратили найдорожче. Світла, весела, добра, турботлива й дуже чуйна людина, яку просто обожнювали старенькі відвідувачі територіального центру в Авдіївці, яким вона надавала перукарські послуги. Такою її знали і запам'ятали колеги, друзі та близькі люди. А ворога ми обов'язково подолаємо! Впевнений, кожна смерть безневинних людей, кожна дитяча сльозинка повернеться путінським убивцям сторицею!»

Додамо, що майже цілодобово ворог обстрілює Авдіївку зі ствольної артилерії, з реактивних систем залпового вогню, застосовує авіацію, використовує фосфорні снаряди, хімічну та інші заборонені в усьому світі види зброї масового ураження.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...