У багатоквартирному будинку Києва вибухнула граната. Є загиблі

У Києві у багатоквартирному будинку вибухнула граната, загинули двоє людей. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

На сторінці поліції у соціальній мережі Facebook зазначається, що інцидент стався у Дніпровському районі столиці. Ввечері чоловік повідомив правоохоронцям, що почув вибух у сусідній квартирі. На місце події виїхали поліцейські та лікарі.

Попередньо відомо, що внаслідок детонації гранати загинув військовослужбовець та жінка, яка перебувала в оселі. Ще один чоловік - брат загиблого, отримав поранення, його госпіталізували лікарі.

Зараз на місці вибуху працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група та криміналісти.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...