"У Белграді на нас чекає пекло", - український футболіст

Українцям потрібно бути готовими до провокацій з боку сербських гравців.

Артем Федецький. Фото: соцмережі.

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький поділився думкою щодо майбутнього поєдинку збірних Сербії та України. Матч відбудеться завтра в Белграді. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ua-football.

"Найважливіше в матчі-відповіді забути про рахунок 5:0. Не малювати мильні бульбашки, що в цьому поєдинку буде також все гладко. Хоча і у Львові не було легко. Просто хлопці перейнялися аурою львівського духу, божевільною підтримкою уболівальників, і в такій обстановці не могли не бути переможцями.

У Белграді нас чекає пекельний прийом місцевої торсиди, і під шум трибун потрібно бути готовими до провокацій з боку сербських футболістів. Думаю, вони вивчили гіркий досвід, проаналізували поразку, і напевно відмовляться від гри в три центральні захисники, оголивши фланги через які наша збірна ганялася немов вітер. Напевно зараз цього не буде. Хлопцям потрібно бути холоднокровними. На них не тисне надскладне завдання, бо ми вирішили завдання виходу в фінал Євро. Проте, вони захочуть закінчити офіційний рік жирною і красивою точкою, в чому я впевнений. Так, проблеми в грі будуть, але хлопці впораються. Головне бути з холодною головою і гарячим серцем. І ні в якому разі не вестися на провокації. Серби все ще плекають надію зачепитися за друге місце, хоча від них не все залежить.

Думаю, нас чекає непростий поєдинок. А гравці повинні пам'ятати, вони грають за збірну України, і це повинно бути найголовнішою мотивацією, не дивлячись на товариський чи офіційний поєдинок. Іншого бути не може. Сам знаю, що таке носити емблему України, і коли виходиш на поле в жовто-синій формі - це найголовніша мотивація для будь-якого футболіста.

Якщо брати турнірну таблицю і першу зустріч, то ми вважаємося фаворитами. Знаємо, що у суперника є також кваліфіковані футболісти, що грають в європейських клубах, тому до гри шанси завжди рівні. Ми не раз бачили, на папері є один фаворит, а перемагав інший, і про це потрібно завжди пам'ятати".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...