У бідолахи було хворе серце та набряк легенів: У дельфінарії окупованого Криму розчленували молодого дельфіна

За версією правоохоронних органів, частини тіла розфасували в пакети і привезли до ветеринара на спалювання.

У дельфінарії «Акварель», розташованому в окупованій кримській Алушті, розчленували померлого дельфіна, оскільки повністю його тіло співробітники не могли помістити в холодильну камеру. Про це повідомляє РІА "Новости", передають Патріоти України.

Зазначається, що у тварини за життя було безліч хронічних захворювань, які і стали причиною смерті. Зокрема, дельфін мав венозний застій, набряк легенів, хворе серце, диспротеїноз печінки і дуоденіт. Співробітники установи спростували той факт, що останки тварини викинули після «розділу на сегменти». За версією правоохоронних органів, частини тіла розфасували в пакети і привезли до ветеринара на спалювання.

Глава окупаційної адміністрації Огнєва заявила, що стосовно «Акварелі» розпочато перевірку. Чиновниця також відправила до прокуратури і до місцевого «відділу МВС» всі необхідні свідчення про інцидент. «В прес-службі дельфінарію відзначили, що порубати тіло тварини довелося через відсутність холодильної камери відповідного розміру. Але це не може бути аргументом зробленого», – уточнила Огнєва.

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...

Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...