У "Борисполі" розгорівся новий скандал навколо хасидів (відео)

Групу з приблизно 10 хасидів на злітно-посадковій смузі оточили правоохоронці, а потім під конвоєм повернули в літак.

У неділю, 30 серпня, в аеропорту "Бориспіль" стався черговий інцидент з хасидами, які прибувають в Україну для святкування іудейського нового року Рош-га-шана на могилі свого духовного лідера - цадика Нахмана в Умані. Цього разу в аеропорту заборонили в'їзд в Україну групі хасидів з Лондона, у яких були квитки на транзитні рейси через Україну. Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі "Политика страны", передають Патріоти України.

Як видно на відео, групу з приблизно 10 хасидів на злітно-посадковій смузі оточили правоохоронці, а потім під конвоєм повернули в літак. Причому громадян Великої Британії, які летіли цим рейсом, на територію України впустили.

Хасиди навіть не дійшли до зони проходження паспортного контролю. Повідомляється, що їх змусили залишатися в літаку і чекати рішення української влади. Чи підпадають дані громадяни під примусову депортацію з території України, поки незрозуміло.

"Євреї з Лондона їхали транзитом. Всіх британців пропустили, крім ортодоксальних євреїв - їх легко відрізнити за одягом і пейсами, навіть без перевірки документів. У євреїв були квитки на рейси зі Львова в Італію і інші країни, але прикордонники їх навіть не глянули. Їх завернули і посадили в літак. Тепер вони чекають, що з ними робитимуть далі. Ніхто нічого не пояснює", - повідомив очевидець інциденту в "Борисполі".

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...

Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:55

У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України. Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілев...