У брата виявили ті самі симптоми: На Житомирщині у лікарні загадково помер 8-річний хлопчик

У Житомирській області правоохоронцям надійшло повідомлення від 50-річної жительки с. Ходаків про смерть її дитини, яка перебувала на лікуванні в обласній дитячій лікарні. Про це повідомили у пресслужбі поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що 8-річного хлопчика ушпиталили до лікувального закладу 3 липня. Також у цій желікарні зі схожими проявами захворювання наразі перебуває і його старший брат. За словами матері дітей, погіршення їх стану здоров’я сталося після обробки хімікатами посівів на полях поблизу села, у якому вони проживають.

Тіло померлої дитини направлено для проведення судово-медичної експертизи. Також слідчі призначили низку інших експертних досліджень. Наразі інших випадків отруєння серед жителів с. Ходаків не зафіксовано.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...