У будівлі давно ніхто не жив: У селі на Київщині знайдено тіло 15-річного хлопця

У селі Рудня на Київщині у занедбаній будівлі знайдено тіло підлітка. Про це повідомила поліція Київської області, передають Патріоти України.

Тіло хлопця виявив місцевий мешканець та звернувся до поліції. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Броварського управління поліції та ювенальні поліцейські.

"Правоохоронці виявили тіло 15-річного уродженця Сумщини на території закинутої будівлі. За попередньою інформацією, тілесних ушкоджень не виявлено. Його тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. Слідчі розпочали кримінальне провадження з позначкою "самогубство", - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...