У будинок прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака вдерлися четверо чоловіків

Четверо чоловіків незаконно проникнули на територію будинку прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака, в селі Кірбі Сігстон графства Північний Йоркшир.

У цей час британський прем'єр не перебував у будинку, адже займався заходами, пов’язаними з державним візитом високопосадовців Японії до Лондона.

Поліціянти прибули на місце події "протягом хвилини" після проникнення сторонніх на територію будинку Сунака. Чотирьох підозрюваних затримали близько 12:40. Їх заарештували за підозрою в порушенні громадського порядку за обтяжуючих обставин.

Поліція не називає імена затриманих, але зазначає, що їм 20, 21, 43 і 52 роки, і вони з різних районів Англії. Мотиви наразі невідомі.

Те, на що люди витратили б роки, здійснено за пару тижнів: Штучний інтелект спроектував ракетний двигун, який успішно пройшов випробування з першого разу (відео)

субота, 29 червень 2024, 8:05

Науковці успішно випробували перший у світі рідинний ракетний двигун, спроектований з нуля штучним інтелектом. Процес проектування зайняв менш як два тижні після затвердження специфікацій, а на 3D-друк компонентів знадобилося декілька днів. Після склад...

В Україні у липні почнуть тестувати онлайн-бронювання від мобілізації: Кому буде доступне

субота, 29 червень 2024, 7:58

Українці зможуть отримувати бронь від мобілізації протягом всього однієї доби. Для цього оформлювати заявки потрібно буде через портал "Дія". Тестувати функцію онлайн-бронювання від мобілізації почнуть вже у липні. Про це повідомив міністр цифрової тра...