У Буковелі помічена нелегітимна "євробляха", що винирнула наче з фантастичної пригодницької кінострічки "Назад у майбутнє"

Автомобіль DeLorean DMC-12 на болгарських номерах на днях був помічений у Буковелі. Його фото викладено на інстаграм сторінці @drive.luxury.

Підписники стверджують, його власник живе у Чернівцях. Втім, на автомобілі болгарські номери, тобто по суті це "євробляха". А якщо його власник українець, а не болгарин, то це авто зараз знаходиться поза законом. Звичайно, навіть під час пільгового розмитнення цього року DeLorean DMC-12 було неможливо розмитнити. Адже не він випускався з 1981 по 1983 рік, коли ще не було екологічних норм "Євро2. А згідно вимог українського законодавства, неможливо легалізувати авто якщо воно не відповідає хоча би нормам Євро2.

Зараз власник DeLorean DMC-12 дуже ризикує, роз'їжджаючи українськими шляхами на нерозмитненій машині. Адже згідно українського законодавства, за ввезене на тимчасовий облік авто з простроченим строком повернення на нього можуть накласти штраф від 8500 грн (вперше) до 170 тис грн з конфіскацією авто.

DeLorean DMC-12 – автомобіль, яки випускався в Північній Ірландії з 1981 по 1983 рік. Впізнаваним став завдяки участі у трилогії "Назад у Майбутнє", де грав роль машини часу. Всього було виготовлено близько 9 тисяч таких авто, не всі збереглись до наших днів. Зараз вони ціняться в колекціонерів досить дорого – в залежності від стану $35,000 - $45,000.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...