У Чернівцях підозрюваний у педофілії відкрив стрілянину під час затримання, загинула поліцейська (відео)

У понеділок, 3 жовтня, у Чернівцях трапилася надзвичайна ситуація під час затримання правоохоронцями особи, звинуваченої у розбещенні неповнолітніх. Підозрюваний відкрив стрілянину, внаслідок чого 1 поліцейська загинула, ще 1 поліцейський дістав поранення. Про це повідомив у Telegram заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що зловмисник сховався у багатоквартирному будинку на вулиці Воробкевича, операція з його затримання триває. Рух на вулиці перекрито. Telegram-канал "Чернівці новини" повідомив, що загиблій поліцейській було 22 роки. Вистріл було здійснено упритул у голову. Єтакож інформація, що нападник стріляв з автомата АК.

Як зазначив один із місцевих пабліків, за непідтвердженою інформацією, озброєний чоловік ховається у 27 школі. Діти пишуть, що вони у безпеці.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...