У Чорнобильській зоні палають ліси

У лісі в Чорнобильській зоні відчуження почалася пожежа. Як повідомляють, рятувальники отримали інформацію про спалах лісу в Чорнобильській зоні відчуження поблизу села Володимирівка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, зазначають Патріоти України.

Площа пожежі на території лісництва становить 20 гектарів. З Ніжина для гасіння лісової пожежі вилетіли два літаки АН-32П та гелікоптер МІ-8. До гасіння пожежі в зоні відчуження залучені 91 вогнеборець і 18 одиниць техніки.

"Труднощі гасіння полягають в тому, що на окремих ділянках підвищений радіаційний фон. Загрози населеним пунктам немає", - розповіли у відомстві.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...