У Чорноморську муніципальна охорона влаштувала в школі стрілянину

Одещину сколихнув випадок, котрий міг поставити під загрозу життя та здоров'я дітей

Інцидент стався кілька днів тому в Чорноморську на території школи №1, проте відео, зняте очевидцями, оприлюднили 28 травня, зазначають Патріоти України. На кадрах видно, як кілька співробітників охорони під час рейду помічають чоловіка у дворі школи. Потім один з бійців стріляє, імовірно, з помпової рушниці.

Після того, як охоронці підбігли ближче, один з них зробив ще постріл. Чоловік падає і кричить “рука!”. Охоронці підбігли ближче. Один боєць вдарив потерпілого ногою.

Зазначається, що подія сталася вже після завершення занять, тому ніхто з учнів або вчителів не постраждав.

Директор КУ “Міська варта” Петро Канар’ян у коментарі “ІТ-3” розповів, що муніципальна варта стріляла гумовими кулями. За його словами, охоронців викликали місцеві жителі, які помітили, як чоловік ховає наркотики. Коли варта прибула, то він почав погрожувати бійцям ножем і забіг у двір школи.

“Наш співробітник зробив попереджувальний постріл у повітря, але це не зупинило чоловіка. Співробітникам довелося вистрілити в нього гумовою кулею, після чого хлопець спіткнувся і впав. Тоді його нарешті затримали і передали в руки поліції», – заявив Канар’ян.

На кадрах можна помітити, що боєць стріляв практично впритул. При чому його зброя була спрямована в бік потерпілого, а не в повітря.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...