"У деяких "фрагментах" був просто copy-past": Французький модний бренд вкрав образи у безхатька зі Львова (фото)

Французький бренд вуличного одягу Vetements викрили в плагіаті. Причому не просто в крадіжці ідей у своїх конкурентів, а у львівського безхатька. На це звернув увагу у своєму Facebook український фотограф Юрій Дячишин, передають Патріоти України.

Образи, представлені брендом в колекції чоловічого одягу VTMNTS 2022, дійсно підозріло нагадують те, як одягається львівський бездомний, відомий під ім'ям Славік.

Варто зазначити, що бездомний прославився завдяки Дячишину — в минулому він влаштовував виставки "модних" портретів Славіка. Автор стверджує, що бомж не просто щодня змінює свої наряди, але і також регулярно по-новому стрижеться, голить бороду і пахви.

Сам фотограф зазначив, що Vetements вже не вперше черпають натхнення в образах Славіка — в одному з інтерв'ю у 2016 році творець бренду Демна Гвасалія офіційно зізнався, що перша колекція одягу була створена ним зокрема і на підставі фотографій Славіка.

Але тепер джерело "луків" ніде не було згадано. "Цікаво, що цього разу в деяких "фрагментах" був просто copy-past", — констатує Дячишин.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...