У ДТП на Закарпатті загинув народний артист України. Його вдова в реанімації

Богдан Сташків

Народний артист України Богдан Сташків загинув у ДТП. Про це повідомила начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Трагедія сталася в сусідній Закарпатській області. Наш земляк загинув раптово, за життя дружини й досі борються медики", – розповіла вона.

Закарпатська поліція розповіла, що внаслідок автомобільної пригоди в Мукачівському районі неподалік Нижніх Воріт двоє людей загинуло, ще одна - дістала травми.

"67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах", – ідеться в повідомленні.

На місці аварії загинув водій та його 59-річний пасажир, а 67-річну пасажирку автомобіля госпіталізовано.

Поліція знайшла за пів години: У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході та втік (фото, відео)

вівторок, 8 жовтень 2024, 20:51

"Сьогодні, близько 14-ї години, на проспекті Калнишевського водій на автомобілі Fiat збив на пішохідному переході жінку з дитиною і покинув місце ДТП. Це помітили перехожі, які звернулися на 102 та повідомили напрямок руху. А ще небайдужі громадяни вик...

Коригував дані в системі "Оберіг": ДБР спіймало "на гарячому" співробітника одеського ТЦК (фото)

вівторок, 8 жовтень 2024, 20:27

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили співробітника Малиновського РТЦК та СП Одеси. Він організував схему заробітку на чоловіках, які хочуть незаконно уникнути мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу...