У ДТП загинув відомий український промисловець та банкір

В результаті ДТП на трасі Київ-Чоп 31 березня загинув колишній власник банку «Аваль» Федір Шпиг. Загиблий дотепер був одним із головних інвесторів «Молочного альянсу», торгова марка «Яготинське», зазначають Патріоти України.

Трагічна подія сталася сьогодні, 31 березня, на Житомирщині, на 215-му км автодороги Київ-Чоп.

Mercedes Benz під керуванням бізнесмена, за попередньою інформацією, з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті ДТП Шпиг загинув. Обставини та причини аварії наразі встановлюються правоохоронцями.

Федір Шпиг — український бізнесмен. На початку 90-х років разом з партнерами заснував банк «Аваль», який 2005 року був проданий австрійській групі Raiffeisen International. Гроші бізнесмен вклав у власний бізнес, заснувавши групу «Молочний альянс».

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...