У двигун залетів птах: Під Києвом сталася надзвичайна пригода з вертольотом ЗСУ

Екіпажі вертольотів Мі-8 у той момент здійснювали планові польоти на гранично малих висотах.

Недалеко від Києва вдень 22 квітня сталася надзвичайна пригода з вертольотом Збройних Сил України. Про це повідомляє у Facebook Генштаб ЗСУ, передають Патріоти України.

"Близько 17 години вертоліт Мі-8 бориспільської Бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України здійснив вимушену посадку на необладнаний майданчик", - йдеться в повідомленні.

За словами екіпажу, під час польоту в двигун вертольота залетів птах, що спричинило відмову одного з двигунів.

Мі-8 успішно здійснив вимушену посадку на одному двигуні недалеко від населеного пункту Іванків Київської області. У цей день екіпажі вертольотів Мі-8 здійснювали планові польоти на гранично малих висотах, відпрацьовували вправи з курсу бойової підготовки на групову злітаність в складі пари. Вертоліт не отримав пошкоджень, екіпаж не постраждав.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...