У дитини були розриви внутрішніх органів: Найманець ПВК "Вагнер" жорстоко убив 4-річну падчерку

Липецький обласний суд засудив учасника війни в Україні, найманця ПВК "Вагнер", до 14 років колонії суворого режиму за вбивство своєї чотирирічної падчерки. Про це повідомляє правозахисний проєкт "Травмпункт", передають Патріоти України.

За версією слідства, у жовтні 2023 року чоловік, який повернувся з війни в Україні, у стані алкогольного сп'яніння посварився зі своєю дружиною і побив її доньку - штовхнув її в грудну клітку та живіт, а потім сім разів ударив ногою і рукою по голові та тулубу.

Як розповіла мати дівчинки, вона намагалася вийти з дому, щоб викликати швидку, але чоловік не дав їй цього зробити. "Вона здохла, і ти здохнеш", - сказав він.

Лікарі діагностували в дитини множинні забої, внутрішню кровотечу, а також розриви правої легені, печінки та стінки шлунка. Дівчинка померла на місці від отриманих ран.

Місцеве видання Gorod48 пише, що обвинувачений - 32-річний найманець ПВК "Вагнер" Володимир Власов. Він був двічі одружений, від першого шлюбу у нього залишилося троє дітей. З матір'ю загиблої дівчинки у нього також було дві спільні дочки. Убита падчерка - дочка жінки від першого шлюбу. Рідний батько дівчинки на момент її смерті також перебував на фронті, куди він завербувався з колонії.

Власов визнав свою провину частково - заявив, що хотів штовхнути предмет, але падчерка нібито "випадково потрапила під руку". І обвинувачений, і мати загиблої зазначали, що у чоловіка була контузія, він також залежний від алкоголю.

Як пише Gorod48, Власов хоче "спокутувати провину кров'ю", він подав клопотання до суду про укладення контракту з Міністерством оборони. Мати загиблої заявила, що якщо чоловік після оголошення вироку вирушить на війну, то вона сподівається, що він не проживе там довго.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Є загиблі та поранені: у Словаччині сталася аварія автобуса та поїзда з українцями (відео)

четвер, 27 червень 2024, 23:55

За словами журналіста Віталія Глаголи, кілька постраждалих перебувають у важкому стані. Серед постраждалих водій автобуса і водій поїзда, пасажири поїзда не постраждали. . Близько шостої вечора 27 червня поїзд Будапешт-Прага, в якому перебували громад...