"‎Вы еще поймете русский. Это будет ваш любимый язык, твари": В Естонії п'яний росіянин влаштував істерику через українську мову (відео)

На пляжі в Талліні (Естонія) п'яний чоловік накинувся на двох українок через українську мову. Історією поділилася українка Олеся в Instagram, передають Патріоти України.

Нетверезий росіянин перервав відпочинок дівчат на пляжі. Йому не сподобалася українська мова, тож громадянин країни-агресора традиційно перейшов до образ.

Олеся розповіла, що діалог з росіянином розпочинався доволі ввічливо.

Росіянин: Вам буде заважати дим?

Українка: Ні, не буде.

Росіянин: А музика буде заважати?

Українка: Так, заважатиме.

Росіянин: Шо-шо ти там лепечеш?

Після цього росіянин з пляшкою алкоголю почав грубо ображати українок, вимагаючи, щоб вони "говорили нормально", адже українську він нібито не розуміє. Згодом він перейшов до погроз рівня російського диктатора.

"Нічого, ви ще зрозумієте російську мову. Це буде ваша улюблена мова, тварюки ї***і", – погрожував росіянин. Через деякий час п'яний росіянин з товаришем пішли геть.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...