"В эфире полуправдивая сводка обворованного министерства РФ": Гуморист "95 кварталу" спародіював Конашенкова (відео)

Зірка 95 кварталу Юрій Великий представив нову пародію, щоб підняти настрій українцям після серії масованих ракетних атак РФ по мирних українських містах. Цього разу Великий спародіював офіційного представника Міністерства оборони Росії Ігоря Конашенкова та його черговий брифінг, передають Патріоти України.

«Черговий брифінг МО РФ у виконанні КОНАШЕНКОВА — це завжди море приводів для гумору та жартів. Сьогодні у випуску головний спікер нам розповість про останні події у Брянську, кинджалоговетних комплексах, які ліквідували цілу систему ППО та про ювілейну цифру у 200 тисяч. Всім веселого перегляду», — прокоментував новий ролик Великий.

У коментарях українці подякували гумористу за підняття настрою. «Ви мене сьогодні оживили», «Юро, дякую! Просто вогонь! Дякую за підняття настрою», «Просто космос. Весь виступ можна розібрати за цитатами. Респект», «Вищий пілотаж гумору! Велике вам дякую за чергову порцію чудового гумору», — пишуть користувачі Мережі.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...