В голові не укладається: На Харківщині батько зґвалтував власну доньку

Батько зґвалтував власну неповнолітню доньку в одному з населених пунктів Красноградського району. Співробітники поліції дізналися про це 5 вересня, передають Патріоти України.

Негідника знайшли, затримали та взяли під варту без права внесення застави. Слідчі з'ясували, що 51-річний батько жив удвох із 13-річною дитиною, мати від них пішла.

"В одному з населених пунктів Красноградського району батько проживав разом зі своєю 13-річною донькою у будинку. Мати дівчини покинула дитину. За даними слідства, чоловік, користуючись безпорадним станом власної доньки, яка через свій малолітній вік не могла чинити опору, зґвалтував її. 13-річна потерпіла перебуває у безпеці", — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Слідство триває, правоохоронці збирають докази.

Вчені розставили крапки над "і": Чому собаки люблять валятися у бруді

субота, 7 вересень 2024, 23:16

Більшість собак маю дивну звичку – валятися в бруді та фекаліях. Однак вчені з’ясували, що це може бути частиною форми спілкування, яка є ще не дуже дослідженою передають Патріоти України. З такою поведінкою знайомі більшість власників собак: пес повер...

Українців штрафують за порушення з паспортами та неправильну "прописку": Ось які правила діють

субота, 7 вересень 2024, 22:40

Українці за законом зобов'язані мати дійсний паспорт громадянина. Покарати можуть не тільки за паспорт, але і за проживання без реєстрації (т. зв. "прописки"), передають Патріоти України. Як йдеться в поясненні УДМС у Чернівецькій області, яке розміщен...