У Грузії глядачі зірвали концерт гурту The Killers через росіянина, якого запросили на сцену (відео)

У Батумі відбувся концерт американського рок-гурту The Killers. Його супроводжував скандал: музикантів освистали через запрошення російського барабанника. Гурт опублікував виправдання про «братів і сестер», яке викликало ще більше обурення. Під час концерту в клубі Black Sea Arena соліст The Killers запросив на сцену російського барабанника і зіграв разом із ним композицію попри те, що це викликало протести шанувальників у залі, повідомляють Патріоти України із посиланням грузинське видання Formula News.

Як розповіли в соцмережах відвідувачі концерт, перед виконанням однієї з пісень соліст гурту запитав у залу, чи вміє хтось грати на барабанах. Після чого запросив на сцену хлопця. Ним виявився росіянин. Почувши про національність, соліст поцікавився у публіки, чи вона не проти присутності на сцені російського барабанника, але зал почав гучно протестувати. Попри це, гурт зіграв із російським барабанником.

По закінченні виступу, гурт The Killers звернувся до глядачів і заявив, що на їхній погляд національність не має значення і музика немає меж. Після цих його слів гурт освистали, а частина глядачів залишила зал.

На наступний день гурт опублікував у свої соцмережах звернення до грузинських прихильників. У ньому вони заявили, що всі шанувальники для гурту The Killers є «братами та сестрами».

«Добрі люди Грузії, у нас ніколи не було наміру когось образити! У нас є давня традиція запрошувати людей грати на барабанах, і зі сцени здавалося, що перша реакція натовпу свідчила про те, що вони погоджуються, щоб сьогоднішній глядач вийшов на сцену разом з нами. Ми усвідомлюємо, що коментар, який мав на увазі, що вся аудиторія та шанувальники The Killers є „братами та сестрами“, може бути неправильно витлумачений. Ми не хотіли нікого засмутити і просимо вибачення. Ми підтримуємо вас і сподіваємося, що скоро повернемося», — написали музиканти у Facebook.

«Я завжди любив вашу музику. Я з Грузії, і 20% території нашої країни окуповано Росією. 15 років тому в серпні російські війська вторглися в нашу країну. У цей момент росіяни бомблять українські села та міста. Вбивають невинних людей за свої політичні інтереси.

Я засмучений і розчарований тим, що мій улюблений гурт не зміг прочитати контексту. Не можна казати, що ми «брати» країни, яка на порядку денному знищує нашу свободу. Мені так боляче, я сподіваюся, ви усвідомлюєте, наскільки образили своїх давніх прихильників у Грузії, які дійсно цінують ваш талант, які виросли на вашій музиці!", — пояснюють шанувальники гурту з Грузіх свою позицію у коментарях під постом.

«Це було дуже нешанобливим рішенням виводити російського барабанщика на сцену в країну, яка була окупована Росією! Краще дослідити країну перед відвідуванням і проявити повагу! Я рада, що більшість людей пішли з концерту після цієї образи!», — зауважує інша прихильниця гурту.

«Я люблю вашу музику з 16 років, якщо ви їдете в країну, ви повинні щось знати про цю країну», — зауважує інший прихильник.

У коментарях українці також пояснюють гурту, чому їхня позиція недолуга, а Росія — це країна-окупант. Тим часом Радіо Тбілісі прибрало з ефіру музику The Killers. Вони повідомили: «Ми підтримуємо більшість населення Грузії. Росія — окупант». За дії американських музикантів також вибачився організатор концерту Black Sea Arena, зауваживши, що дії музиканта на сцені - це не позиція клубу.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...