У гуртожитку Одеси пролунав вибух, є постраждалі (фото, відео)

Внаслідок вибуху троє людей отримали численні осколкові поранення.

В Одесі на кухні гуртожитку зловмисник підірвав гранату, троє людей госпіталізовано, передають Патріоти України.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася в гуртожитку на вулиці Радісній (Малиновський район міста). Попередньо встановлено, що троє мешканців гуртожитку вживали алкогольні напої в приміщенні кухні спільного користування.

«Пізніше до них напросився ще один сусід, з яким у компанії час від часу виникали раніше побутові непорозуміння. Під час застілля між чоловіками знову виник конфлікт, після чого «непроханий гість» покинув компанію», - розповіли в главку.

Як наголошується, через кілька хвилин 38-річний чоловік повернувся з гранатою – попередньо це РГД-5. Кинувши гранату в кухню, зловмисник зачинив за собою двері і з місця пригоди зник. Внаслідок вибуху троє людей, що перебували на кухні, отримали численні осколкові поранення, вони госпіталізовані. Пошкоджені приміщення гуртожитку – вибиті двері, віконні скла, майно кухні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки і кінологи з собаками. Вживаються заходи зі встановлення місцеперебування та затримання підозрюваного. Також вирішується питання про кваліфікацію події.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...