"В якому б куточку світу я не був, завжди гордо кажу, що я українець": Роман Зозуля отримав орден "За заслуги"

Роман Зозуля

Український футболіст Роман Зозуля отримав орден "За заслуги" III ступеня від президента України Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

Роман Зозуля регулярно надає допомогу українській армії, займається волонтерською діяльністю. Орден, який отримав футболіст, вручають за здобутки в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності на благо України.

"В якому б куточку світу я не був, завжди гордо кажу, що я українець. І сьогоднішня нагорода - орден «За заслуги ІІІ ступені» для мене надзвичайно цінна. Щиро вдячний Президенту Володимиру Зеленському за відзнаку. Любіть Україну", - написав Роман Зозуля.

Нападник також зацитував Остапа Вишню.

"Оті дурні, що кричать "націоналіст!", не розуміють і ніколи не зрозуміють, що я зумів об’єднати любов до мого народу з любов’ю до всіх народів світу", - цитує Вишню Зозуля.

31-річний українець виступав за іспанський "Альбасете" з 2017 року. У нинішньому сезоні він зіграв за команду 37 матчів, забив 2 голи та віддав 1 результативну передачу. Роман Зозуля вже оголосив, що покинув клуб.

Також Зозуля грав за "Динамо", "Дніпро" та іспанський "Бетис". Форвард провів 32 матча та забив 4 голи за збірну України.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...