"В якийсь момент обі*рався й не зміг повернутися": Відомий телеведучий зізнався, що думає про свого кума Влада Яму

Телеведучий, учасник Ліги сміху та гуморист Фіма Константиновський під час розмови з Анатолієм Анатолічем зазначив, що танцюрист Влад Яма відірваний від українського контексту. Анатоліч поділяє думку коміка, зазначають Патріоти України.

Яма від початку повномасштабної війни виїхав із сім'єю до США і більше не повертався. У Маямі він викладає в кількох студіях. «Коли Влад Яма виклав фотографію з Хто зверху?, де він лежить із голим животом і пише „тримаємося“, то я мало не здох. Мені було так смішно, я не стримався. Це просто квінтесенція того, як можна бути ну дуже сильно не там. Дуже сильно не з тими, хто на тебе підписаний», — сказав комік.

Анатоліч не став захищати свого зіркового кума: «Яма — хрещений батько мого сина. Я не буду його захищати. Я розумію, про що ти говориш. Він не в контексті абсолютно. Це біда багатьох людей, які загубилися, в якийсь момент обі*ралися, злякалися і не змогли повернутися. Він у мене не питав поради. Я б порадив йому і моя дружина, як піарниця, розповіла б, що треба робити. Але він не питав. Він дійсно абсолютно загубився, загубив контекст. Хоча його батьки у Запоріжжі під обстрілами. Тобто це не те що він обрубав усе. Але він не розуміє, що відбувається».

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...

Треба готуватись: Експерти розповіли, що буде з відключенням електроенергії взимку

субота, 7 вересень 2024, 23:35

В Україні взимку не вистачатиме близько 4-5 гВт струму. Необхідно готуватись до значних графіків відключень, при тому імпорт навряд компенсує дефіцит, передають Патріоти України. Про це в проєкті OBOZ.TALK розповіла Вікторія Войціцька, директорка з адв...