В яких областях України "трудиться" найбільше повій: У поліції оприлюднили статистику

З початку цього року в Одеській області виявили найбільше осіб, які займалися проституцією, - 76. Про це повідомили у департаменті боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України у відповідь на запит журналістів, передають Патріоти України.

Так, за 5 місяців цього року найбільше виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією", в Одеській області – 76. За нею йде Херсонська область - 59 осіб, у Дніпропетровській області - 39 осіб, у Вінницькій області – 31 особа. Далі - місто Київ з 30 особами.

При цьому, за цей період найменше осіб, які займалися проституцією, виявили у Житомирській області – 1. У Донецькій та Кіровоградській областях – по 2, у Закарпатській області – 3.

Загалом в Одеській області виявили 176 адміністративних правопорушень, у Херсонській – 77, у Дніпропетровській області – 47. Водночас, у Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, у Донецькій та Кіровоградській областях – по 2, у Закарпатській області – 3.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...