В яких умовах вчиться донька "бідної" Ані Лорак (фото)

Скільки Ані Лорак платить за навчання дочки в російській школі.

1 вересня українські знаменитості провели дітей до школи, поділилися в соцмережах яскравими фотографіями першого дзвінка та своїми спогадами про навчання, повідомляють Патріоти України. Не сильно відрізнявся ранок середи і для співачки Ані Лорак, яка відправила доньку Софію вже в 4-й клас. Що правда, в Росії, адже саме там артистка живе і працює останні кілька років.

На особистій сторінці в Instagram Лорак поділилася кількома кадрами зі шкільного класу та привітала підписників з Днем знань. На фото зі співачкою позує і Софія в уніформі Павлівської гімназії - елітна школа знаходиться в Підмосков'ї, в 40 км від російської столиці.

Фото: Instagram / @anilorak

Павловська гімназія - цілий освітній центр, розташований на території з площею 10 Га. У ньому є дитячий сад, початкова, основна й старша школи, центр творчості, спортивний комплекс і багато іншого. Раніше в уніформі гімназії також помічали дітей шоумена Олександра Ревви (Артура Пирожкова), співачки Слави, а також дочка Світлани Лободи.

Навчальний рік в гімназії триває 10 місяців і, згідно з інформацією на офіційному сайті, обходиться батькам в 1 475 000 рублів (трохи більше 560 тисяч гривень). Але це тільки в тому випадку, якщо дитина навчається в школі вже більше року, перший рік навчання коштує дорожче - 1 680 000 рублів (понад 620 тисяч гривень).

Павлівська гімназіяФото: Google Maps

Павлівська гімназіяФото: Google Maps

На сайті Павлівської гімназії також зазначається, що у вартість програми включені навчальні матеріали, комплект шкільної форми, освітні екскурсії, профільні предмети та консультації.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...