В Індії 95-річний чоловік жодного разу не стригся і відростив сім метрів волосся (фото)

В Індії в штаті Карнатака 95-річний старий, якого місцеві жителі називають Доддапалія, жодного разу за все життя не стриг волосся - локони виросли на 7 метрів. Індіанець навіть не думає про те, щоб зістригти волосся. На його думку, саме в ньому його сила, передають Патріоти України.

Здалеку зачіска Доддапаліі нагадує велику кулю. Більш того, в своєму рідному селі старий вважається божеством. Доддапалія дуже радий підвищеній увазі до власної персони і без удаваної скромності називає себе "представником Бога на Землі". Чоловік вважає, що в його волоссі зберігається сила і секрет довголіття.

Сусіди Доддапаліі кожен день навідуються до старого, щоб його розчесати, і для індійця ця процедура не з приємних. Через довжину локони чоловіка сплутались і перетворилися в дреди.

Більш того, Доддапалія не пам'ятає, коли востаннє мив голову і сам брав у руки гребінець. Можливо, у нього на це просто немає часу, адже кожен день йому доводиться спілкуватися з парафіянами, вислуховувати їх скарги та давати життєві поради, за якими до нього приходять люди.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...