В Індії людей нажахав "привид" на візку: Моторошний момент потрапив на відео

У лікарні міста Чандігарх в Індії камери зафіксували моторошний момент, коли порожня інвалідна коляска, без видимих причин подолавши велику відстань, виїхала з території установи, передають Патріоти України.

Її також помітив охоронець і був украй здивований. Так, камери зняли, як інвалідне крісло стояло поруч зі стільцями і раптом почало рухатися в бік пандуса лікарні, а потім скотилося по ньому.

Охоронець також розповів, що було незвично холодно. Як повідомляє People, мисливці за привидами вважають, що низька температура вказує на близькість духів.

Але при цьому охоронець каже, що на вулиці було вітряно, тому ймовірно колясці просто допоміг потік повітря. Незважаючи на це, деякі користувачі визнали, що траєкторія руху коляски виглядає занадто підозрілою.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...