В Індії трагічно помер пацієнт з підозрою на COVID-19 - родина відключила його від апарату ШВЛ, щоб... увімкнути вентилятор

В індійському місті Кота один з пацієнтів лікарні Махарай Бімсіг (Maharao Bhimsingh Hospital) помер через те, що сім'я відключила його від апарату ШВЛ і забула сказати про це лікарям, передають Патріоти України.

Лікарня не була створена для пацієнтів з коронавірусом – там лежали лише люди з підозрою на COVID-19. 40-річний чоловік потрапив туди через те, що йому було складно самостійно дихати.

Сім'я прийшла його провідати і принесла свій вентилятор, не сказавши про це медикам. Незважаючи на спеку, в лікарні не було кондиціонерів, щоб запобігти можливому розповсюдженню коронавірусу.

Сім'я вирішила включити вентилятор і для цього вимкнула з розетки апарат ШВЛ. Запасна батарея через якийсь час розрядилася і стан пацієнта став критичним. Незважаючи на всі зусилля лікарів, чоловік помер.

Пізніше прийшли результати тестування – у нього не було коронавірусу. Медики подали скаргу, що пацієнт помер через дії родичів.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...