В Індії зіштовхнулись два потяги: Десятки людей загинули, сотні поранено (відео)

В Індії пасажирський потяг зійшов з рейок і зіткнувся з товарним. Унаслідок цього загинули понад 50 людей, ще 300 отримали поранення. Деякі пасажири залишаються під вагонами. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 2 червня, на сході Індії в штаті Одіша поблизу станції Баханага сталася залізнична катастрофа.

Зазначається, що пасажирський потяг, що прямував з міста Калькутта до Ченнай, зійшов з рейок, впав на зустрічну колію й зіштовхнуся з товарним потягом. На місці подій триває пошуково-рятувальна операція.

Відомо, що внаслідок катастрофи загинули понад 50 людей, ще 300 отримали поранення. А багато інших пасажирів все ще перебувають у "пастці" під вагонами.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...