В Ірані через коронавірус випустили 70 тис. ув'язнених

В Ірані через коронавірус випустили 70 тисяч в'язнів, щоб уникнути поширення хвороби в переповнених тюрмах. Загальна ж кількість заражених в цій країні перевищує 7 тисяч осіб, передають Патріоти України.

Агентство Mizan Online, посилаючись на главу судової влади Ірану Ібрахіма Раіса, повідомляє, що на сьогоднішній день тимчасово відпустили 70 тисяч ув'язнених. Більш того, цю процедуру продовжать до тих пір, поки не виникне загроза суспільству. "Звільнення в'язнів продовжиться до тих пір, поки не виникне загроза безпеці суспільства", – заявив Раісі.

Варто відзначити, що випускають тільки тих в'язнів, у яких коронавірус не виявлений, і тільки в тому випадку, якщо вони внесли за себе заставу. Також не відпускають злочинців, чий термін перевищує п'ять років, або тих, що становлять особливу небезпеку. Всього в Ірані кількість хворих за добу зросла на 595 осіб і склало 7161. З них 237 – загинули.

Нема чого прославляти: У Києві почали демонтувати монумент на честь Переяславської ради (фотофакти)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:48

У Києві розпочався демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою Свободи українського народу (колишня Арка дружби народів). Про це повідомила Київська міська держадміністрація у вівторок, 30 квітня. В самому Переяславі монумент з нагоди ці...

"Цінна" підтримка: Липецький зоопарк передав російським військовим "на фронт" двох павичів

вівторок, 30 квітень 2024, 18:39

Липецький зоопарк відправив російським військовим на фронт в Україну двох павичів в розрахунку, що "краса цих птахів скрасить бойові будні солдатів". Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України. Птахів передав директор Олександр Осипов у рам...