В Іспанії на ці гроші можна відпочити: Блогер розкритикував відпочинок у Бердянську (відео)

Українці також висловили невдоволення такими цінами і заявили, що сам по собі Бердянськ не є кращим курортом України, хоча ціни там просто космічні.

У мережі активно обговорюють інформацію про те, скільки коштує відпочинок в Бердянську Запорізької області. Як розповів підписникам блогер Aleks Pro на своєму YouTube-каналі, за тиждень тут доведеться витратити 1000-1200 доларів і це за умови проживання в готелі 3-3,5 зірок, передають Патріоти України.

Блогер порівняв ціни Бердянська і ціни на одному з курортів в Іспанії. За його словами, на тиждень на іспанському курорті можна було купити путівку за 900 доларів і це за чотирьох осіб в готелі 5 зірок.

У коментарях люди також висловили невдоволення такими цінами і заявили, що сам по собі Бердянськ не є кращим курортом України, хоча ціни там просто космічні.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...